KO

KO

V podcastu K.O. zpovídá Oto Klempíř své hosty s nečekanou laskavostí a humorem. Občas je však dokáže zaskočit nepředvídatelně překvapivými otázkami. Hezké věty se mísí s těžkými údery slov, které mohou "složit" i ty nejpevnější figury. Oto Klempíř popírá a zároveň zdůrazňuje svou image tvrdého, ale chytrého politického marketéra, který v sobě nese “devatero” dalších řemesel - scénaristu, textaře, kreativce, básníka či kontroverzního rappera. K.O. je určen pro širší publikum, které se zajímá o politiku, kulturu, sport a celkově o svět kolem nás.

Poslouchejte na podcastových platformách

Z téhle epizody dostanete chuť na pořádnou flákotu. Čerstvý držitel Anděla Oto Klempíř to s šéfkuchařem Janem Punčochářem rozjeli – jak jinak - kolem jídla. Jak má dobrý kousek masa nejprve správně chřupnout, aby se do úst rozlila šťavnatá chuť masa a dostavila se slast. Došlo i na historky z Ambassadoru, kde se v divokých „veksláckých“ 90. letech Jan Punčochář vyučil. Sbíhají se vám sliny? Tak dobrou chuť u dnešní epizody.
Preview of Jan Punčochář: V kuchyni je stres od rána do večera